Oldalunkon a  felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat (sütiket) alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Adatkezelési tájékoztató
Termékek Menü

Érdekességek

A C6 boríték egyik karakteres, a típusra jellemző tulajdonsága, hogy, a hagyományos alternatívához képest egy kicsit hosszabb. 

Bizonyos tárgyak: iratok, fényképek, leletek biztonságos tárolásához nagyobb méretű boríték alkalmazása ajánlható. Talán erre a célra a TC4 a leggyakrabban használt alternatíva, mely kínálatunkban is megtalálható. 

Valószínűleg Ön is tapasztalta már, hogy mennyire kellemetlen, ha rendetlenség van az íróasztali fiókjában. Ilyenkor szinte lehetetlen megtalálnia a keresett dokumentumot a nagy káoszban. Sőt, az is elképzelhető, hogy a hosszas keresgélés közepette még össze is gyűr néhány fontos iratot. 

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy sérülten érkezett meg valamelyik küldeménye. Nem csoda, hogy ilyenkor nagy haragot és csalódottságot érzett, hiszen a balesetet könnyen meg lehetett volna előzni a légpárnás boríték használatával. 

Nem túl elegáns, ha egy csomó papírt gyömöszölünk egy aprócska borítékba. Így könnyen abba a gyanúba keveredhetünk, hogy a papíráru, illetve a postázás költségein próbálunk spórolni. Ez sajnos nem vet ránk jó fényt sem magánszemélyként, sem pedig egy céget képviselve. 

Sokszor előfordul manapság, hogy fel kell adnunk egy küldeményt, oda kell adnunk valakinek valamilyen tárgyat, papírt vagy esetleg pénzt. A borítékok remek megoldást kínálnak az ilyen helyzetekben, azonban egy talpas papírtasak segítségével igazán biztosra mehetünk. 

Borítékokra bármikor szükségünk lehet manapság. A jó öreg fehér típust természetesen mindenki ismeri, azonban vannak más típusú borítékok is, amelyeket érdemes lehet kipróbálni. Webáruházunkban olyan boríték fajták is megtalálhatók, amelyeket ritkán lehet fellelni készleten mostanság! 

Normál boríték méretnek tekinthető az LC6 terminussal fémjelzett típus, mely külső paraméterei: 114x162 mm. Ebbe a hagyományos, standard fajtába az A4-es papír negyedbe hajtva fér bele, kényelmesen. A záródás ebben az esetben a hosszabb oldalra esik. 

A bélelt boríték, másnéven légpárnás, vagy buborékos kivitel számos pozitívummal rendelkezik, amiért kiváló választás lehet, az ön számára is. Ha sima, egyszerű, hagyományos borítékban szeretne feladni valamit, ami értéket képvisel (vagy a feladó, vagy a címzett szemszögéből), de nagyobb biztonságra vágyik a tradicionális fajta nyújtotta garanciánál, akkor a légpárnás megoldás az, ami éppen optimális, igényeihez mérten.

A buborékos boríték a kivételes védelmet igénylő küldemények borítékolására szolgál. A légpárnás kivitel béléssel rendelkezik, melyet a sokak által jól ismert, buborékos fóliából alakítanak ki.Nagyszerűsége abban rejlik, hogy számos mechanikai hatásnak kitűnően ellenáll. 

A szilikonos boríték az irodaszer gyártási innováció legmodernebb tagja. A fülön található védőszalagról könnyedén felismerhető, és azonosítható ez a típus. A biztos zárás titka abban rejlik, hogy a védőszalag lehúzását követően a fület rá kell simítani a borítékra, ezzel garantálható a maximális hatékonyság. 

Ha törékeny tárgyat szeretne feladni postán, akkor gondoskodnia kell arról, hogy az ne sérüljön meg. Ha szeretné biztonságban tudni a csomagját, akkor a légpárnás boríték lesz a megfelelő megoldás, amelyet most beszerezhet online áruházunk oldalán nagyon kedvező áron.
​Ha irodai kiegészítőket keres, akkor azokat áruházunk oldalán egyetlen helyen nagyon kedvező áron gyors kiszállítás mellett be tudja szerezni. Irodaszer webáruházunkban gazdag kínálattal várjuk.

A nyomtatópapír az iroda egy olyan kelléke, ami általában mindig elfogy. De otthon is nagyon sok esetben találjuk szembe magunkat azzal a problémával, hogy pont amikor nyomtatnánk, akkor fogy ki a nyomtatópapír, vagy éppen a nyomtatás közben jövünk rá, hogy a dokumentum második felére már nem jutott üres.

Az irodaszer mindig akkor fogy el, amikor a legkevésbé számítunk rá, és amikor egyáltalán nincs időnk arra, hogy a beszerzéssel foglalkozzunk. Nyilván erre a mondatra most a legtöbben nagy bólogatásokkal reagáltak, hiszen felismerték a helyzetben magukat, ugyanakkor az is eszükbe jut, hogy egyszerűen nem tudnak erre jó megoldást találni. Hogy az irodaszer soha ne fogyjon el, mutatunk egy jó megoldást.
Az irodaszer webáruház arra hivatott, hogyha kell éjjel-nappal az ön rendelkezésére álljon.

Egy üzletben a pénztárgép elengedhetetlenül szükséges berendezés. A legtöbb helyen manapság már a NAV közvetlen rendszerébe vannak bekötve a pénztárgépek, így az ellenőrzés folyamatos.

Egy irodában számos olyan kellemetlenség előfordul, aminek a technikához van köze.

Egy irodában napi szinten nagyobb mennyiségben is szükség lehet nyomtatásra. Mindenki a lehető leggazdaságosabban szeretné elvégezni ezt a műveletet, vagyis a legkevesebb nyomtatópatron tinta és papír felhasználásával.