Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM

Érdekességek

Normál boríték méretnek tekinthető az LC6 terminussal fémjelzett típus, mely külső paraméterei: 114x162 mm. Ebbe a hagyományos, standard fajtába az A4-es papír negyedbe hajtva fér bele, kényelmesen. A záródás ebben az esetben a hosszabb oldalra esik. 

A bélelt boríték, másnéven légpárnás, vagy buborékos kivitel számos pozitívummal rendelkezik, amiért kiváló választás lehet, az ön számára is. Ha sima, egyszerű, hagyományos borítékban szeretne feladni valamit, ami értéket képvisel (vagy a feladó, vagy a címzett szemszögéből), de nagyobb biztonságra vágyik a tradicionális fajta nyújtotta garanciánál, akkor a légpárnás megoldás az, ami éppen optimális, igényeihez mérten.

A buborékos boríték a kivételes védelmet igénylő küldemények borítékolására szolgál. A légpárnás kivitel béléssel rendelkezik, melyet a sokak által jól ismert, buborékos fóliából alakítanak ki.Nagyszerűsége abban rejlik, hogy számos mechanikai hatásnak kitűnően ellenáll. 

A szilikonos boríték az irodaszer gyártási innováció legmodernebb tagja. A fülön található védőszalagról könnyedén felismerhető, és azonosítható ez a típus. A biztos zárás titka abban rejlik, hogy a védőszalag lehúzását követően a fület rá kell simítani a borítékra, ezzel garantálható a maximális hatékonyság. 

Ha törékeny tárgyat szeretne feladni postán, akkor gondoskodnia kell arról, hogy az ne sérüljön meg. Ha szeretné biztonságban tudni a csomagját, akkor a légpárnás boríték lesz a megfelelő megoldás, amelyet most beszerezhet online áruházunk oldalán nagyon kedvező áron.
​Ha irodai kiegészítőket keres, akkor azokat áruházunk oldalán egyetlen helyen nagyon kedvező áron gyors kiszállítás mellett be tudja szerezni. Irodaszer webáruházunkban gazdag kínálattal várjuk.

A nyomtatópapír az iroda egy olyan kelléke, ami általában mindig elfogy. De otthon is nagyon sok esetben találjuk szembe magunkat azzal a problémával, hogy pont amikor nyomtatnánk, akkor fogy ki a nyomtatópapír, vagy éppen a nyomtatás közben jövünk rá, hogy a dokumentum második felére már nem jutott üres.

Az irodaszer mindig akkor fogy el, amikor a legkevésbé számítunk rá, és amikor egyáltalán nincs időnk arra, hogy a beszerzéssel foglalkozzunk. Nyilván erre a mondatra most a legtöbben nagy bólogatásokkal reagáltak, hiszen felismerték a helyzetben magukat, ugyanakkor az is eszükbe jut, hogy egyszerűen nem tudnak erre jó megoldást találni. Hogy az irodaszer soha ne fogyjon el, mutatunk egy jó megoldást.
Az irodaszer webáruház arra hivatott, hogyha kell éjjel-nappal az ön rendelkezésére álljon.

Egy üzletben a pénztárgép elengedhetetlenül szükséges berendezés. A legtöbb helyen manapság már a NAV közvetlen rendszerébe vannak bekötve a pénztárgépek, így az ellenőrzés folyamatos.

Egy irodában számos olyan kellemetlenség előfordul, aminek a technikához van köze.

Egy irodában napi szinten nagyobb mennyiségben is szükség lehet nyomtatásra. Mindenki a lehető leggazdaságosabban szeretné elvégezni ezt a műveletet, vagyis a legkevesebb nyomtatópatron tinta és papír felhasználásával.

Irodai munka során fontos, hogy rendelkezésre álljon minden szükséges irodaszer, papír és írószer, amelyek a hatékony munkavégzést szolgálják. Ha szeretne minőséget beszerezni ezen a területen, akkor irodaszer webáruházunk áll a rendelkezésére folyamatosan bővülő kínálatával.

Az irodaszerekhez szorosan hozzátartoznak a borítékok is. Online irodai áruházunkban lehetősége van vásárolni légpárnás borítékokat, amelyek segítségével törékeny tárgyakat is fel tud adni postán.

Sokan azt gondolják, hogy teljesen mindegy, hogy milyen típusú papírt használnak nyomtatáskor, fénymásoláskor. Ez azonban nincsen így, hiszen más súlya, vastagsága és anyaga van a papírnak, amely a nyomtatás vagy fénymásolás minőségére is kihatással van.

Aki nem dolgozik irodai környezetben, nem is gondolná, hogy mennyi mindenre van szükség egy jól működő irodában.

Napjainkban, az e-mail és az egyéb elektronikus üzenetküldési formák korában a postai szolgáltatások nagy bővülést mutatnak. Ezt az ellentmondást a csomagküldés nagyarányú növekedése magyarázza.

Egy iroda, vagy bármilyen cég ahol akták, papírok, dossziék vannak használatban gyakorlatilag működésképtelen a megfelelő irodaszerek nélkül.

gyártók, márkák szerinti keresés
facebook
névnapok

díjmentes szállítás

50000 Ft felett díjmentesen szállítunk az egész ország területén

kosár
A KOSARA MÉG ÜRES! TERMÉKET A KOSÁRBA GOMBBAL TUD HOZZÁADNI!
bankkártyás fizetés
gls, sprinter,mpl